Viktig informasjon til beboerne

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.1″ da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_has_shadow=”on” da_disable_devices=”off|off|off”][et_pb_row _builder_version=”4.4.1″][et_pb_column _builder_version=”4.4.1″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″]

VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE BEBOERE I BORETTSLAGET.

I disse tider ber også styret om at alle følger med på nyhetene og følger råd gitt via FHI (Folkehelseinstituttet) i forhold til å redusere smittefaren.
Alle beboere bes om å ta hensyn til naboer og øvrige beboere dersom man skulle havne i en karantenesituasjon.

Det oppfordres samtidig til ekstra godt naboskap i disse tider. Noen beboere kan ha litt dårligere forutsetning for å løse enkelte praktiske ting, da er det ekstra hyggelig om en nabo kan tilby en hjelpende hånd. Men ta alltid hensyn til smittevernet og rådene gitt, også når man hjelper andre.
Det finnes mange løsninger i forhold til levering av mat på døren, vår nærbutikk, Joker Justvik, er en av dem som tilbyr denne tjenesten.
I borettslaget bor det ca. 570 mennesker, med smått og stort, så ta hensyn og følge rådene, så ikke vi blir 570 Coronasyke beboere

Det finnes lite eller ingen ekspertise rundt Coronaviruset i styret, styret følger rådene gitt fra myndighetene, så det har ingen hensikt å kontakte styret med spørsmål relatert til viruset. Beboere er uansett velkomne til å kontakte styret om det er noe man lurer på. Det er foretrukket at henvendelser skjer etter kl. 16:00 pga arbeidssituasjonen til styremedlemmene.

 Foreløpig forholder styret seg til dato satt for generalforsamlingen, saker som ønskes behandlet der, må leveres innen fristen gitt.  Det vil bli kommunisert i god tid dersom generalforsamlingen utsettes.

 Utleie av Grendehuset vil bli stoppet fra og med onsdag 18.03.2020 og frem til ny informasjon gis.

 

Relevante lenker og info:

«Korona»-telefonen:  – TLF: 94809041

www.fhi.no – Folkehelseinstituttet

www.helsenorge.no – offentlig nettsted for folkehelse

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]