Til alle beboere

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″][et_pb_column _builder_version=”3.29.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″]

TIL ALLE BEBOERE

Framdrift vedr. ny tv- og bredbåndsleverandør GET

GET er nå klar for å sette i gang implementeringen av den nye avtalen. Vedlagt dette skrivet finner dere informasjon utarbeidet av GET i samarbeid med styret, som vi ber dere lese godt gjennom. Brosjyren det henvises til vedr. tv-pakken «GET Start» er den som alle fikk i postkassene i mai. Denne finnes forøvrig også tilgjengelig på jtb.no.

Styret ber alle som har eksisterende individuelle avtaler med Telenor vedr. ekstra tv-kanaler eller økt båndbredde, selv påse at disse avtalene blir avsluttet.

Dere som ikke allerede har gjort det, må gi beskjed til styret dersom dere ønsker 1 års gratis abonnement på TV2 Premium sportskanal, innen 18.08.2019. Dersom det ikke gis beskjed innen denne dato, vil det måtte betales for kanalen dersom den senere ønskes inkludert i kanalpakken. Styret gjør også oppmerksom på at de som får dette gratis årsabonnementet selv må kontakte GET og si det opp innen oppsigelsestiden på én måned dersom dere ikke ønsker å fortsette med det etter gratisperioden. Fyll ut, klipp av og lever inn svarslippen på slutten av dette infoskrivet i brevsprekken på styrerommet i Jærnesheia 5 dersom du ønsker kanalen inkludert. (last ned utsendt skriv her)

 

De dagene installasjon pågår vil Get Crew være tilgjengelig mellom 09:00 og 16:00. Kontaktinfo finner du lenger ned på siden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Stikkord: