Personvernerklæring

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Personvernerklæring for Jærnes Terrasse Bortettslags Nettside JTB.no

Jærnes Terrasse Borettslag tar ditt personvern på alvor. Derfor ønsker vi ikke å samle inn annen informasjon enn høyst nødvendig.  Vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger på jtb.no skal til enhver tid følge gjeldende personvernregelverk. 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

 

Informasjon samlet inn via våre kontaktskjemaer blir kun lagret på våre servere og ikke delt med en tredje part. jtb.no/grendehuset har et kontaktskjema hvor vi samler inn navn og epost adresse av person informasjon. Det er kun borettslagets representanter i styret som kan se og bruke denne informasjonen. Det er grendehus ansvarlig som behandler innkomne meldinger, men web ansvarlig har også backup lagret alle innkomne meldinger fra dette skjema. Ønsker du meldingene slettet må du kontakte styret. 

Kontaktskjema for feilparkerte kjøretøy

Informasjon samlet inn via dette skjema blir delt med vår samarbeidspartner Timepark. Via dette skjema sendes navn, telefonnummer, epost, og bilens registreringsnummer til vår data server som sender en kopi av meldingen til Timepark som direkte behandler meldingen. Ønsker du informasjon som du har gitt til jtb.no via dette kontaktskjema ta kontakt med borettslagets styre. Styret behandler saken og kontakter Timepark for fjerning av informasjon gitt til dem. Du kan lese Timepark sin personvernerklæring her

GRENDEHUSETS RESERVASJONSKALENDER

Denne applikasjonen lagrer person informasjon om leietakers navn, epost, telefonnummer og adresse. Vi samler også inn informasjon om hva forespørselen gjelder. Person informasjonen lagres kun på Jærnes Terrasse Borettslags egne dataservere gjennom jtb.no. Applikasjonen er utviklet av WP Booking Calendar og du kan lese mer om den på http://www.wpbookingcalendar.com.

Person informasjonen blir ikke delt med andre parter enn borettslaget, med mindre det er brudd på leiekontrakt og borettslagets styret velger å brudd i saken til en annen part.

Person informasjon samlet inn av denne applikasjonen blir ikke slettet, men du kan fremme krav om sletting av informasjon ved å kontakte styret.

Borettslagets styre har retten til å avslå krav om sletting hvis det finnes grunnlag for dette.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger vi samler inn deles kun med styret ved behov. Vi deler ikke detaljert informasjon med andre, men nettsidens statistikk kan bli delt til andre. Med nettsidens statistikk mener vi antall besøkende, også detaljert ned til antall reservasjoner og når reservasjonene er gjort i grendehusets reservasjons kalender og kontakt henvendelser via våre kontaktskjema. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Annen informasjon som blir samlet inn blir lagret på nettsiden til styret finner det nødvendig å slette, eller du selv ber om å få informasjon om deg selv slettet. Ønsker du å få informasjon slettet må du søke styret om dette, og styret vil behandle henvendelsen ved neste styremøte. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Se jtb.no/kontakt for kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

jtb.no og Jærnes Terrasse Borettslag ønsker ikke å samle inn mer informasjon en helt nødvendig. Dette gjøres for å kunne sikre de få opplysningene vi får på en riktig måte. Du skal aldri dele fødselsnummer, passnummer, ID-nummer, kontodetaljer eller annen ID sensitiv informasjon via våre applikasjoner på nettsiden. Dette nettstedet vil ikke be deg om å utgi slik informasjon. Web-ansvarlig oppdaterer nettstedets applikasjoner og web innhold jevnlig for å sikre at nettsiden er sikker. Oppdager du noe som kan true nettsidens sikkerhet, ta kontakt med web-ansvarlig så snart du har anledning.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]