Informasjon om husleien

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″][et_pb_column _builder_version=”3.29.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″]

INFORMASJON OM HUSLEIEN FOR 2019.

 

Som enkelte av dere alt har lagt merke til,  er husleien og garasjeleien redusert fra og med 01.01.2019 

Den delen av husleien som står anført som «vedlikehold» på fakturaen er for alle beboere redusert med 30 %. Dette utgjør i kroner en reduksjon på mellom  220,-  til 385,-  pr. måned avhengig av hvilken type bolig man disponerer.

Garasjeleien er redusert med NOK 50,- pr. enhet

Styret har sammen med regnskapsfører kommet til at borettslagets økonomi er såpass bra at det er både forsvarlig og fornuftig å redusere husleien på nåværende tidspunkt. De uforutsigbare kostnadene i borettslaget ( vedlikehold av boliger og garasjer) er det eneste styret ikke har eller kan ha full kontroll på. Styret mener, basert på siste års rehabilitering og tilbakemelding fra fagfolk, at boligmassen er relativt bra. Det er og vil alltid være noen boliger som trenger vedlikehold eller utskifting av vindu/dør/kledning etc. men det har styret tatt høyde for når vedtaket om reduksjon ble tatt. Styret finner ingen indikasjoner på at husleien trenger å økes de nærmeste årene.

Om noe er uklart, eller det ønskes utfyllende informasjon, ta kontakt med styreleder. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Stikkord: