Høstdugnad

  • av
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″][et_pb_column _builder_version=”3.29.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″]

HØSTDUGNAD

Miljøansvarlig ønsker med dette å informere om at årets høst dugnad er satt til tirsdag 8. oktober kl. 17:00. 

NB !  registrering i forhold til å få tilbakebetalt dugnadspengene blir fra 16:45 til 17:15 ved Grendehuset. Det vil si at dere som ønsker å få tilbakebetalt, må registreres som over. (Må være person over 18 år)  

Det oppfordres til at de respektive grender avholder dugnad i grendene før fellesdugnaden, og at kvister og annet søppel fra grendene blir flyttet ut til hovedveien slik at komprimatorbilen kan få med seg alt.  ( NB. Det er ikke søppel fra loft, bod eller garasjer som skal hives) 

Det er også denne gangen mange oppgaver som kan gjøres, og en del som må gjøres. Det er ønskelig med hjelp til å kappe trær etc. i området ved fotballbanen, så dersom noen har motorsag, og kan bruke denne, er det veldig greit om dette tas med. Dersom man av forskjellige årsaker ikke har anledning til å utføre fysisk arbeid, er det veldig velkomment med litt hjemmebakst (kake, boller, etc.) til dugnadsgjengen.

Ta gjerne turen uansett, alltid hyggelig å treffe på beboere i borettslaget. Med ønske om rekordoppmøte!! Tommy Hansen Miljøansvarlig

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Stikkord: