Godt nyttår!

  • av

Styret vil med dette ønske alle beboere, både nyinnflyttede og «veteraner», et riktig godt nyttår.

Husleie

Som tidligere informert om, har borettslaget en relativt god og sunn økonomi. Det har gjennom flere år vært fokus fra styret sin side på å bygge opp en buffer økonomisk, slik at man kan håndtere uforutsette kostnader, uten å måtte øke husleien til beboerne. Et typisk slik eksempel er at vi i 2021 har klart å holde oss innenfor rammene og bygd ekstra parkeringsplasser og ikke minst etablert lovpålagt tilrettelegging for El-bil lading, uten at endringer i husleien var nødvendig. Budsjett for 2022 er satt og godkjent, og det kan allerede nå informeres om at det IKKE er planlagt noe generell husleieøkning.

 

Rent og pent borettslag

Styret mener vi har det veldig bra i borettslaget. Dette skyldes hovedsakelig at alle beboerne, ca. 570 totalt med stort og smått, tar ansvar. Styret har observert enkelte beboere som har plukket opp søppel i form av plast og annet på fellesområder, helt uoppfordret. Det er slike små tiltak som skal til for å gjøre det lille ekstra som skal bidra til at Jærnes terrasse borettslag er stedet alle ønsker å bo. Tommel opp for alle som bidrar. Det er superbra og superviktig. Søppel er stygt.

Ta vare på hverandre

Styret vil oppfordre alle beboere til å ta hensyn og ta vare på hverandre. Vi er dessverre fremdeles i en Pandemi, noen er veldig berørt, andre er mindre, men det er fremdeles en dugnad som må til før vi kan krysse det ut som historie.

Hjelp en nabo

Er du selv frisk og opplagt, men har en nabo som har begrenset fysisk kapasitet? Gi dem gjerne en hjelpende hånd med snømåking eller annet forefallende, det føles godt å hjelpe andre.

Ikke mat rottene

Vær obs på at ofte når man kaster ut brødsmuler for å mate fuglene, så ender maten opp som mat til uønskede gnagere. Heldigvis har vi lite utfordringer med rotter og andre ekle skadedyr. Men første bud for å holde disse unna er å ikke gi dem mulighet til å holde en fest i området.