EL-bil lading – oppdatering

  • av

Ladestasjonene er mer eller mindre klare, men dessverre er det noe tekniske som gjenstår, og ballen ligger nå hos Agder Energi. Dette kan være løst allerede i morgen, eller dagen etter, men det råder vi dessverre ikke over. Med andre ord, styrets mål om at ladeanleggene skulle kunne brukes allerede fra 01.12.2021, ser ut som at ikke holder. Det er håp om at anlegget er i gang allerede denne uken. Når det gjelder priser for lading, er ikke dette heller klart, da det henger sammen med overnevnte utfordring med at Agder Energi må trykke på «play» før styret kan avtale med strømleverandør.

Prissetting av ladingen

Hovedutfordringen med prissettingen er strømprisene. Styret ser det som riktig å i førsteomgang lage en kortsiktig «fast» avtale, for ikke å gå i fella med at det koster mindre å lade, enn borettslaget betaler til strømleverandørene. Styret tenker også å distansere prisene. Ladeanleggene eies av borettslaget ( alle beboere) og styret finner det da naturlig at beboer vil ha billigere ladepris, enn øvrige som ønsker å lade.

Informasjon om prisene vil legges ut på beboerguiden, så snart det er klart.  I mellomtiden ber vi om at de som er interessert, registrerer seg allerede nå, slik at alt er klart ved oppstart.

Klikk på linken under for å finne informasjon om registreringen.