Asfaltering

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.3″ da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_has_shadow=”on” da_disable_devices=”off|off|off”][et_pb_row _builder_version=”4.4.3″][et_pb_column _builder_version=”4.4.3″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.3″ hover_enabled=”0″]

ASFALTERING

Som nevnt per. sms vil det fra onsdag morgen kl. 08:00 frem til fredag kl. 16:00 arbeides med utbedring av parkeringsplassen som vist under.

Det er pr. definisjon parkering forbudt på parkeringsplassene i nevnte periode, hvilket gjør at man kan beordre bilene borttauet, dersom de står til hinder. Det er selvsagt ikke ønskelig at man må gå til slike drastiske og kostbare løsninger som borttauing, så det vil blir gjort forsøk på å komme i kontakt med beboere dersom bilen står parkert der til tross for beskjed gitt. Det er varslet ved følgende tiltak: Lapp lagt igjen på frontrutene til biler parkert tirsdags kveld. Lapper festet ved postkassestativ og et par steder på garasjeanlegget. Aktuell parkeringskilt er dekket til, sms tidligere på dagen, samt denne meldingen på jtb.no. Styrer mener med dette at det er varslet tilstrekkelig til at alle kan ha fått dette med seg.

Det gjøres samtidig oppmerksom på at dersom man parkerer i garasjene i nevnte periode, er dette på egen risiko. Det er ikke sikkert dere kan bruke bilen når det passer dere pga. pågående arbeid.

Parkeringsvaktene vil vise skjønn ved «feilparkeringer» andre steder i borettslaget i nevnte periode, men står man til hinder for andre, vil det bli utstedt bot, evt. i verste tilfelle bestilles borttauing.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.3″][et_pb_column _builder_version=”4.4.3″ type=”4_4″][et_pb_image src=”https://jtb.no/wp-content/uploads/2020/04/Asfalteringskart-3-1024×758.jpg” _builder_version=”4.4.3″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]